Topp 5 fördelar med att ha ett Mediakit

"Varför skulle mitt företag behöva ett mediakit?" I denna artikeln har vi listat fem anledningar som besvarar frågan.

1.  Det sköter snacket

Ett mediakit tillåter dig att kontrollera informationen om ditt företag, istället för att annonsörer ska göra egna antaganden. Med andra ord, du väljer hur du ska representeras och synas för annonsörer.

2. Get detaljerad information om dina annonsprodukter

Det är enklare att formatera din information i ett snyggt, tilltalande och professionellt kit, än att skapa PDF-filer och powerpoint-presentationer. Ett mediakit sammanfattar istället produkter, erbjudanden och statistik i ett detaljerat och lättillgängligt paket.

3. Sparar värdefull tid

När du tar dig an en ny kund har denne förmodligen många frågor om dina erbjudanden, statistik, räckvidd och mycket annat. Istället för att spendera timmar på att besvara frågor kan du hänvisa direkt till produktinformationen i ditt mediakit.

4. Attraherar nya kunder

Informationen i ditt mediakit kan attrahera nya och potentiella annonsörer som kanske hade missat ditt företag annars. Se till att hålla ditt mediakit uppdaterat, det är en av de viktigaste faktorerna för att väcka intresse hos annonsörer.

5. Underlättar att sälja stora erbjudanden

Med ett mediakit kan potentiella annonsörer jämföra priser och vilket värde annonsprodukterna kan ge. Sannolikheten att de väljer att investera i större erbjudanden ökar när de förstår fördelarna som presenteras i kitet.

-

Är du redo att skapa ett eget mediakit? Anslut ditt företag till Ocast! Här kan du skräddarsy ett professionellt mediakit som representerar ditt företag samtidigt som det exponeras för tusentals annonsörer. Vi är övertygade om att det kommer vara till stor fördel för dina annonsaffärer.

Ocast

Ocast