Breakits VD om annonsering: "Vi har direktlinan in till entreprenörer"

På några år har Breakit blivit Sveriges största affärssajt för entreprenörer, ägare och ledare på snabbväxande techbolag. Camilla Bergman, VD och delägare för Breakit, berättar hur de hjälper sina kunder att forma de bästa annonskampanjerna till techbranschens nischade målgrupper.

Camilla Bergman, VD

"Vi brinner på djupet för våra kunder"

I Breakits kanaler publiceras värdefullt innehåll om det nya näringslivet inom e-handel, SaaS och fintech.

Annonsörer som väljer Breakit har en direktlina in till några av Sveriges främsta entreprenörer inom tech som läser Breakit dagligen. Camilla Bergman understryker att en viktig del i deras arbete är att vara starkt dedikerade till kunderna som väljer att annonsera hos dem.

– Vi sätter upp tydliga och utmanande KPI:er inför samarbeten. Vi är inte rädda för att uppfinna nya lösningar för våra kunders skull, allt från konverterande lösningar till kreativa kampanjer. Våra kunder säger ofta ‘Vi älskar att jobba med er!’ och jag kan bara säga detsamma! säger Camilla Bergman.

Tips till andra annonssäljare

Breakit erbjuder flera olika annonslösningar såsom native, event och display. Deras mest populära produkt är webinars på uppdrag av kunderna, men med Breakits plattform som utgångspunkt. Camilla Bergman menar att det hjälper deras kunder att skapa nära relationer till läsarna, samtidigt som kunderna får en bra leads-lista att fortsätta bearbeta och utveckla efter webinaret.

Som annonssäljare är det viktigt att aldrig glömma kundens syfte, och att ligga i framkant i förändringarna som ständigt sker i det digitala landskapet.

– Vem som helst kan sälja en annonsplats eller en kreativ kampanj, men om den inte löser kundens utmaning och på sikt skapar affärer så finns det ingen poäng. Därför får annonssäljare aldrig glömma kundens syfte, säger Camilla Bergman.

Ocasts nya offertlösning

Nyligen har Ocast släppt en ny funktion som innebär att annonsörer kan skicka en offertförfrågan till hela plattformen, medan medieföretag kan svara och pitcha sina idéer.

– Jag ser absolut ett behov av offertlösningen på marknaden. Jag tror att allt som skapar transparens och underlättar för kunden är bra. Samtidigt är det bekvämt för publicister att få specifika förfrågningar och att allt inte går ut till alla. Men i förlängningen vinner bäst pitch och bäst genomförande och där ska Breakit vara! säger Camilla Bergman.

Är du nyfiken på annonslösningarna hos Sveriges största affärssajt inom techbranschen? Klicka dig in på deras annonssida på Ocast här.

Ocast

Ocast