Annonsera i nyhetsbrev

Annonsering i nyhetsbrev kan vara ett bra sätt att nå en riktad och engagerad målgrupp. Eftersom nyhetsbrev ofta är fokuserade på ett specifikt ämne eller bransch ökar det oddsen av att personerna som får dem är intresserade av innehållet. Detta kan bidra till att öka effekten av din annonsering, eftersom att du når personer som är mer benägna att bli engagerade av det du har att erbjuda.

Enkelt att prognostisera

Dessutom skickas nyhetsbrev ofta direkt till folks inkorgar. Detta kan öka synligheten för din annons då människor har en vana av att titta på sin e-post. Det är relativt enkelt att göra en prognos baserat på nyhetsbrevsannonsering. I ett nyhetsbrevsutskick med ca 20 000 mottagare kan man fastställa att mellan 50-80% kommer att se ditt utskick och därefter göra en prognos.

Slutligen kan nyhetsbrev vara ett kostnadseffektivt sätt att annonsera. Eftersom de skickas direkt till folks inkorgar kan du vara säker på att dina annonser kommer att ses av ett antal personer utan att behöva betala för mycket. På så vis kan du sträcka ut din annonsbudget ytterligare och potentiell nå fler människor med en mindre budget

Hitta kanaler för annonsering i nyhetsbrev

Är du intresserad av medier som erbjuder nyhetsbrev som annonseringskanal? Vi har listat hundratals varumärken som erbjuder detta via vår marknadsplats. Du kan alltid skicka en gratis förfrågan för att höra mer om priser, räckvidd och mera.

Ocast

Ocast